July 6, 2018

Citroën, ilk gözlüklerini veya seyahat için tutuculari sunmaktadir: seyretmenin dinlenmesi! – SEETROËN!

Uzun zamandır beklenen yaz tatilleri - ve uzun yaz tatilleri - hemen köşede. Ancak akıllı telefonlarında veya tabletlerinde okumak için daha fazla zaman ve fırsatla, çocuklar ve yetişkinler benzer şekilde tutsaklıktan rahatsız olurlar. Avrupa'da 30 milyondan fazla insan kronik seyahat hastalığından muzdarip. Buna yanıt olarak, Konforlu bir marka olan Citroën, hareket hastalığını ortadan kaldıran ilk gözlük olan SEETROËN'u sunuyor. SEETROËN gözlüklerinin prensibi basittir. Duyular arasındaki çatışmayı çözmek için ufuk çizgisini yeniden oluşturan renkli bir sıvı içerirler.

Terimin asil anlamında popüler bir marka, herkes için rahatlık sağlamayı amaçlayan Citroën, hareket hastalığına yakalanan ilk gözlük olan SEETROËN’u tanıtıyor. Yüksek gelgitleri veya trafik sıkışıklığını önleyemeseler de, 30 milyondan fazla Avrupalıyı kronik bir şekilde etkileyen bu yaygın şikayet (kinetoz olarak da bilinir) için bir çözüm sağlarlar. Üç kişiden biri, hayatlarında en az bir kez tutuklama belirtileri yaşar.
Denizciler için başlangıçta geliştirilen bir çözümü öğrendikten sonra, Citroën, kullanımını SEETROËN gözlüklerini oluşturarak otomobillere, arabalara, otobüslere ve uçaklara kadar halka açık hale getirmeye karar verdi.
• SEETROËN gözlükleri, Fransa’nın güneyindeki Var’da bulunan aynı adın başlamasıyla geliştirilen Boarding RingTM teknolojisini kullanır. Patentli ve test edilmiş paramedikal çözüm,% 95’lik bir etkinlik derecesine sahiptir.
• Frontal eksen (sağ / sol) ve sagital (ön / arka) boyunca göz çevresindeki halkalarda hareket eden sıvı ile donatılmış gözlükler, rahatsızlığa neden olan duyular arasındaki çatışmayı çözmek için ufuk çizgisini yeniden yaratır.
• Gözlüklerin tasarımı için Citroën, markanın yeni, sade ve ergonomik stilini başarıyla birleştiren, Paris merkezli bir kolektif tasarım stüdyosu olan 5.5’i aradı. Sonuç, beyaz yumuşak dokunuşlu plastikte yüksek teknolojili bir görünüme sahip bir çift gözlük.

SEETROËN

 

Peki tam olarak nasıl çalışıyorlar?

• İlk belirtileri gördüğünüzde gözlükleri takın.
• 10 ila 12 dakika sonra, gözlükler, akıllı telefon veya kitap gibi hareketsiz bir nesneye odaklanırken, zihnin iç kulak tarafından algılanan hareketle yeniden senkronize olmasını sağlar.
• Gözlükleri çıkarın ve yolculuğun geri kalanının tadını çıkarın.
Yetişkinler ve on yaşından büyük çocuklar için kullanım (iç kulak büyümeyi bitirdiğinde).
Gözlükler camsızdır, böylece tüm aile ve seyahat arkadaşları tarafından paylaşılabilir. Diğer gözlüklere de takılabilirler.

SEETROËN gözlükleri 5, Temmuz ayında Brand’ın yaşam tarzı web mağazasında 99 € fiyatla satılmaktadır:

lifestyle.citroen.com

Gözlükte bir video izleyin: